Sjuk eller bara trött..?

Ja.. det vet jag knappt frågan på själv. Mår inte speciellt bra. Idag, efter jag kom hem från skolan klockan 10.10 så gjorde jag klart religionen. Såg lite på tv. Bakade lite senare. Satt vid datorn och där tog det plötsligt stopp. 

Jag blev så otroligt trött! Jag valde att se en film. Så jag såg Blood and Chocolate, den handlade om varulvar och var riktigt bra. Efter den filmen läste jag lite ur 127 timmar. Senare var jag dötrött igen, åt lite mat och sen så blev det ännu en film - Remember Me. Nu har jag ont i huvudet och ont i magen, så snart blir det sängen. 


Men vet ni vad jag fick syn på nu? Joo.. nya bilder från Breaking Dawn har kommit ut. Riktigt stora avslöjande bilder har läckts ut. Inte så bra kvalité så om ni vill se dem kan ni klicka in här.
Min vardag | | Kommentera |

Kort skoldag

Härligt! Imorse ringde alarmet på mobilen 07.10. Dock kom jag inte upp ur sängen förrän tio minuter senare. Cyklade iväg till skolan klockan 07.55 och började lektion 08.30. Hade en timme och tio minuters lektion. Sen då? Jo... då slutade jag för dagen. Rätt skönt faktiskt. Dock fick vi hemuppgift till religionen, men den är redan gjord. 
Måste även läsa igenom samhällskunskapen. 

Men jag har även hunnit baka. Idag gjorde jag något som jag inte gjort på flera år. Nämligen nougat-rutor. Gjorde fel, men jag tror nog de blir goda ändå. Det bästa: det finns nougat kvar. 
Imorgon kommer bli en lika härlig dag som idag, vi börjar inte förrän 12.30 (tror jag). Och slutar 40 minuter senare. Onödigt...?
Min vardag | | Kommentera |

Två saker avklarade


Hurra! Nu är jag otroligt glad och lättad ska jag säga. Historia provet är äntligen över, dock har jag inte en susning om hur det gick. På eftermiddagen hade vi även samhällsredovisning, så nu är även den klar! Nu börjar vi pricka av saker på skolveckan. Nästa vecka är det 3 redovisningar & ett prov som gäller, sen kanske jag får ta det lugnt ett tag om jag har tur :)

Efter provet vi hade imorse så tyckte jag och Amanda att vi kunde ta en långpromenad och bara prata lite om allt och ingenting. Vi tog promenaden som gick runt hela strömmen, vilket var ofattbart skönt måste jag säga! Tog oss väl lite mer än en timme, men så värt det :)

Eftersom vi fortfarande håller på med ämnessamtal i skolan med lärarna så betyder det att jag har två sköna dagar framför mig! Imorgon har jag historia lektion klockan 8.30 till 9.40, haha sen så slutar jag för dagen. Hur skönt är inte det!? Kanske onödigt att ens ta sig till skolan, men skitsamma. Urskönt att sluta 9.40 som jag tror vi gör. Sen på fredag så tror jag att vi slutar efter svenskan klockan 13.10, eftersom Helene fortfarande är och åker skidor så slipper vi spanskan. Vi går ju annars till 16.05 på fredagar, så det ska verkligen bli skönt att gå hem tidigt.

En sak jag inte ska göra nu: P.L.U.G.G.A
Min vardag | | En kommentar |
Upp