Lördag 25 juni

SOMMAR OCH ÄNTLIGEN SEMESTER 
 
I torsdags när jag slutade 16.00, stämplade jag äntligen ut på semster. Nu väntas 3 galet härliga veckor, innan jag återvänder till jobbet 3 veckor, innan en sista semestervecka i augusti. Midsommar spenderades i år med familjen och Helen. Blev en urmysig kväll med god grillad mat och en väldigt god limepaj som jag lyckades med. Lite spel på det och som i vanlig ordning massa prat. 
Idag stod tvättstugan på schemat och så är jag nästan klar med packningen inför resan. Det är på måndagmorgon jag och Ellen ger oss av till det första stoppet -London. Det är 2 & 1/2 år sen vi senast var där, och jag har saknat staden så mycket, och nu är det äntligen dags igen. Vi har massor av roligt planerat som vanligt, den största saken är väl att vi återvänder till Wembley för Ed Sheeran på onsdag. Kan knappt förstå det själv, vi bokade biljetter i september, och nu är det dags. På torsdag ska vi gå och se Frozen som musikal, tror det kommer bli hur bra som helst. Sen har jag en hel lista med saker jag vill göra, även fast det är min 11e gång i London, så finns det alltid nya saker att se och prova på. 
 
Vi är i London en vecka, och sen fortsätter vi till Portugal för lite solsemester, det ska bli så skönt med   att bara slappna av med sol och bad, och få uppleva ett nytt land och få se lite nya saker.
 
Tänker på Oslo idag 
Min vardag | | Kommentera |
Upp