Fredag 12 juni

3 månader sen jag skrev här senast. Det är inte ofta jag blir borta så länge, men jag har inte riktigt haft något vettigt att berätta, vilket jag knappt har nu heller.
 
Jag är så trött på denna pandemi runt om i världen. Saknar att kunna resa. Om Corona inte hade hänt hade jag åtminstone hunnit med London en gång än så länge. Jag, Ellen Louise har ju faktiskt en resa inbokad i september, men eftersom läget ser ut som det gör så vet vi inte ens om vi kommer iväg, så det känns ännu mer tråkigt. 
Sommaren i år kommer jag till mestadels jobba, då vi -förhoppningsvis- kommer iväg i september i 3 veckor. Så jag har bara tagit ett par strödagar och en veckas semester i sommar. Hoppas på att vädret håller i sig och att det blir många bad och grillkvällar.
 
Något som ändå gjorde veckan till det bättre var att jag tillsammans med två jobbarkompisar tog en roadtrip ner till Ullared för att shoppa lite. Det blev inte alltför mycket denna gång, lite lagom och en riktigt härlig måndag.
 
Jag har förresten funnit en ny passion för palettblad. Älskar dem så mycket att jag troligtvis kommer fortsätta köpa på mig fler och fler, än så länge har jag 5 olika hemma, men det finns så extremt många olika sorter, så tror inte det kan bli för mycket, det är väl bara platsen som kan bli svår i mina 1:a. 

Jag tycker det känns galet att tiden kan gå så fort när man inte gör något, känns som att det var april för 2 veckor sen och inte 2 månader. Nu väntas jobbhelg för min del sen går vi in i midsommarveckan. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp