Skoltrött & Stockholmsresa

Jag är så galet trött på skolan just nu. Jag tror just nu att vi antingen har prov eller någon slags inlämning i varenda ämne. Lärarna bara kastar saker på oss, men det är inte långt kvar till jul. Jag räknar ner för fullt... 

Varje helg brukar jag alltid ha någon ljuspunkt att se fram emot. Och denna helg blev det faktiskt en resa till Stockholm på lördag tillsammans med Ellen. Lite spontant sådär, en heldag i Stockholm är inte dåligt det, inte. Dock kommer tåget gå från Norrköping upp till Stockholm klockan 08.15 på lördagmorgon. Rätt tidigt... Men det är okej ändå. Så för att klara av denna vecka, så har jag lördag att se fram emot :)

Jag skulle egentligen ha tränat idag. Men det blev inte så, då jag kom på, på historialektionen att jag har historia-seminarie nu på fredag, så det var bara att hoppa över träningen och börja plugga. Usch för skolan just nu.
Min vardag | | Kommentera |

Tisdag 29 november

Igår var jag alldeles för trött för att orka blogga. Jag kom hem och var tvungen att verkligen råplugga till samhällsprovet vi hade idag. Vilket inte gick så bra, för jag hade så svårt att koncentrera mig. Så jag var rädd att det skulle gå förjävligt idag, men nja. Det gick väl varken bra eller dåligt egentligen. 

Och utöver provet idag, så var det en vanlig skoldag. På psykologin spelar vi just nu in en film, i smågrupper. Jag hoppades att jag skulle slippa vara med. Men tyvärr inte. Jag har dock bara en liten, liten roll. Och det är ju faktiskt en stumfilm, så jag slipper säga något ;)

Nu har jag faktiskt gett mig själv chansen till att få göra vad jag vill denna kväll. Imorgon blir det träning, så inget plugg då heller. Men torsdag får jag ta till att plugga... Men nu ska jag läsa hade jag tänkt :)
Min vardag | | Kommentera |

Första advent

Har faktiskt "firas" tillsammans med familjen nu på kvällskvisten. På dagen har jag inte gjort så mycket, mest pluggat och läst. Mamma och pappa har varit i Stockholm i helgen, så de kom hem nu på eftermiddagen. Jag var snäll nog att fixa middagen idag, så det blev köttfärssås och spaghetti. Gott! 

Och så nu, hade vi tid allihop för en mysig adventsfika. Julmust, pepparkakor och lussebullar. Jag och Alice fick varsin adventspresent, då vi gjort om lite i år. De tidigare åren har vi alltid haft en paketkalender, men i år bestämde vi oss för att få ett paket varje advent istället. Så i mitt paket idag låg ett par mysiga tumvantar. Väldigt sköna må jag säga, så jag blev mycket nöjd! Och Alice fick en vit fin mössa. Tack mamma! ♥
Min vardag | | En kommentar |
Upp