Lördag 23 maj

Den här veckan så har jag jobbat en hel del, tisdag, onsdag, torsdag, idag (lördag) och även imorgon.
Utöver jobb så gick jag tillsammans med Louise på bio i måndags och såg filmen Spy- bra film för övrigt! I torsdags så träffade jag Emelie, vi åt först sallad ute i solen för att sen ta en promenad runt Motala Ström och förbi Halvars på hemvägen.
 
Igår på min lediga dag gjorde jag inte så mycket på dagen, när Alice sen kom hem på kvällen tog vi en promenad, gick hem och lagade mat och sen slappade framför Eva & Adam.
Idag är det Eurovision som gäller! Jag och Amanda ska om ca 30 minuter ses vid Ica för att handla det vi vill ha inför kvällen, hem och laga mat för att sen heja fram Sverige till åtminstone topp 5. Myskväll med andra ord (y).
 
Min vardag | | Kommentera |

Söndag 17 maj

Maj månad! Vadå att månaderna verkligen springer förbi? Jag räknade ut att vi är närmre vår sommarresa än vad vi är vår vinterresa vi gjorde i vintras. Men det är bara bra, då det är en resa jag verkligen ser fram emot minst lika mycket som jag gjorde med Londonresan i februari. Nu är det Dublin och London som står på schemat, Ed Sheeran konsert och bara shopping och mer sevärdheter, kan nog inte bli mycket bättre (y).
 
De här senaste veckorna har jag jobbat en del på biltema. Det går framåt, och det känns allt bättre inför sommaren, så allt är på topp! 
I torsdags så gjorde jag och Ellen en dagsutflykt till Kolmården. Dagen blev jättebra, aningen kallt och mer folk än vad jag förväntade mig, men bra! Efter Kolmården stannade vi till på Tropikariet innan vi begav oss hem till stan för att möta upp Emma och gå och se Pitch Perfect på bio. 
Den här helgen har jag jobbat både fredag, lördag och söndag. Jag och Ellen träffades ett tag igår kväll för en tacokväll med barnfavoriter på tv. 
 
Den här veckan har jag bara ett biobesök planerat och mer jobb, så får vi se sen vad som händer och sker. Jag hoppas på mer värme utomhus, och kanske ett glassbesök.
Min vardag | | Kommentera |

Måndag 4 maj

Helloo!
 
Jag är trött och kall, och ännu tröttare på vädret som varit riktigt tråkigt de senaste dagarna. Idag efter jobbet så cyklade jag hem i regnet och var helt dyngsur när jag kom hem, myskläder var det första som jag bytte om till, för att sen bädda ner mig med filtar i sängen och läsa ett tag. Nu väntas alldeles strax pannkakor och det nya avsnittet av Game of Thrones. 
 
Förra veckan träffade jag Emma, vi hade bakdag på onsdagen, det blev hela 62 cupcakes med olika frosting och olika smak. Det blev många timmar i köket, kladdigt men riktigt roligt. Vi tränade på våra frostingtalanger, och blev båda överraskade över hur fina våra cupcakes blev :). På Valborg träffade jag Ellen och spenderade sedan nästintill hela helgen hos henne. På valborgsmässoafton cyklade vi till folkparken för att titta på brasan och passade på att köpa en sockervadd (!). 
 
Den här veckan jobbar jag måndag och tisdag som jag vet just nu, men skulle gissa på att det blir lite mer närmare helgen :). Jag och Louise har planerat bio på torsdag -Avengers; Age of Ultron som ska bli riktigt roligt att se. Dock kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände i första, så kanske ska ta och se om den i veckan om jag får tid över (y).
Min vardag | | Kommentera |
Upp