London Nyår

Nyår i London för andra gången. Nu är det två år sen jag Ellen firade nyår där, och i år var det dags igen, vi fick bättre platser till fyrverkerierna precis som vi ville, dock inte de bästa, så med andra ord måste vi tillbaka om ett par år igen såklart. När vi landade i fredags så tog vi bussen in till Victoria Station, för att sen fortsätta till hotellet, provade ett nytt hotell vid Earls Court som var riktigt bra! Så dit återvänder vi nog.
Nandos var seriöst det första som stod på schemat, sen tog vi en promenad in til Harrods, Hyde Park och vidare in mot Picadilly & Leicester. 
I lördags åkte vi till ett shoppingcenter Westfield Mall, galet stort, kan tänka mig att det var som ca 3 Mall of Scandinavia, kändes nästan som en labyrint med 3 våningar och hur mycket butiker som helst, en stor foodcourt och både Primark och Debenhams fanns inne i shoppingcentret. Så där började vår shopping, 2 tavlor och 3 tröjor för min del. Efter några timmar på Westfield tog vi tunnelbanan och letade efter Ed Sheerans bar Bertie Blossoms, vilket vi hittade i Notting Hill. Delade på en drink och en efterrätt. Kvällen tillbringade vi på restaurangen Bubba Gump med god mat och en promenad längs Themsen.
Söndagen bestod av shopping på Regent Street, och på kvällen gick vi till Nandos och sen var det dags för musikal -Wicked. Andra gången för mig, men tyckte till och med att den var bättre den här gången. 
Vi valde att gå på till Hyde Park på måndagen då det var superfint väder med strålande sol, blå himmel och 9 grader. Satte oss i solen bland alla fåglar och bara njöt, svårt att tänka sig att det var dagen innan nyårsafton. Sen blev det lite shopping på Oxford Street, och avslutade dagen med italiensk middag på Bella Italia. Nyårsafton var det inte lika fint väder, men vi tog oss ändå ut till Camden för lite smyckesshopping, 1 halsband och 1 par örhängen för min del. Sen återvände vi till hotellet för lite nyårsfix innan middag på TGI Fridays. 21.50 var vi på plats vid Westminister Bridge, där vi hade våra biljetter till fyrverkerierna, så då var det alltså bara lite över 2 timmars väntan innan det var dags. Tiden gick relativt fort ändå, och när klockan slog 00, så var det en spektakulär show vid London Eye, lite tråkigt då det var massa rök, men ändå så värt tiden och pengarna. Kom hem till hotellet strax innan 02. 
Nyårsdagen spenderade vi seriöst på hotellrummet med att sova och se på film, vi gick inte ut förrän 17 på eftermiddagen, sista middagen vid Nandos, och sen gick vi till Winter Wonderland i Hyde Park. Sista dagen hann vi inte med så mycket, tog en sista promenad i Hyde Park och matade fåglarna, åt en macka på starbucks och sen var det dags att börja ta sig till flygplatsen, men med världens bästa vecka bakom oss så kom vi hem till Sverige runt 22.30 i torsdags kväll. 
Min vardag, Resor | | Kommentera |
Upp