Måndag 18 april

Påsken 2022 har varit exakt det jag behövde. Jag har spenderat helgen tillsammans med min familj. Jag åkte åker i fredagseftermiddag efter jobbet. Började kvällen med god mat, fortsatte sen med att spela ett nytt spel jag hade med mig -absolut överens. Definitivt godkänd! Mamma överraskade sen mig och Alice med en lite påskäggsjakt i form av ledtrådar. Efter 11 kluriga ledtrådar hittade vi ett kuvert med en bekräftelse för hela familjen, till Himmelsby Spa på påskdagen. Kunde inte blivit en bättre påskpresent! Avslutade sen kvällen med Bäst i Test. 
 
I lördags tog vi oss först ut och gjorde lite ärenden för min skull. Sen hem igen, bara slappade innan jag tog en paus i påskfirandet för att åka ner på stan, möta upp Ellen och gå och se komikern Al Pitcher. Han är alltid lika rolig, så vi gick därifrån med ont i magen av alla skratt. Sen avslutades påskafton med fredagens avsnitt av Masked Singer. 
 
Klockan behövdes ställas skapligt på söndagen, då vi skulle vara i Himmelsby redan vid 9, då vi hade frukostbuffé att börja dagen med. Sen blev det bara en massa bad, avslappning, lunch, mer bad, gourmetfika och lite bad innan hemgång. En galet bra helg har jag haft, och det är tack vare familjen ♥

 
Min vardag | | Kommentera |
Upp