Söndag 26 augusti

Efter ca 3 veckors byggande av en helt ny butik så var det i fredags dags att öppna Dollarstore i Norrköping. Den här byggtiden har varit så lärorik, långa och tuffa dagar, men vi har haft världens bästa team hos oss. De har lärt oss allt de kunnat och har hjälpt oss att bygga den finaste Dollarbutiken. 
 
Så i fredags den 24e augusti var det dags för öppningsfest. Vi i personalen var där redan klockan 7 på morgonen. Vi har fått hjälp av massor av dollarpersonal från olika delar av Sverige även under den här öppningshelgen vilket har behövts. Så vi träffades allihopa på morgonen, fyllde upp det sista, städade det sista, fick lära oss kassan 2 timmar innan öppning. Minuterna innan öppning tror jag aldrig jag kommer glömma. Vi samlades allhop inklusive VD, och 2 av våra distriktschefer i entrén. "Ge mig ett... D.O.L.L.A.R.S.T.O.R.E, vad blir det?? Dollarstore! Vad blir det? Dollarstore! Jag hör er inte, DOLLARSTORE!!" Bästa taggpeppen någonsin. Sen så var det bara att sikta mot rekord och ända in i kaklet. 15 timmarspass blev det i fredags, det kändes i både kroppen och i huvudet när vi gick hem klockan 22, bara att sen veta att vi skulle börja 7 igår var tufft. Men vilka dagar, herregud, igår blev det jobb mellan 7-19. Nu är jag dock ledig en dag, och den är välbehövlig. Jag har dock haft världens bästa jobbhelg, så roligt som vi haft det, så mycket folk vi träffat, vi har inte alls hunnit ens kolla på klockan.
Men nu ska jag inte göra mycket denna dag kan jag säga. För imorgon är det jobb som väntas igen.
Min vardag | | Kommentera |

London 2018

Hemma efter ännu ett par dagar i min favoritstad. Att jag aldig tröttnar börjar förvåna mig mer och mer. Bara i år har jag besökt London 3 gånger. Och egentligen gör jag ungefär samma saker varje gång, men det går inte att tröttna på allt som händer i London. Jag får besöka mina favoritplatser, gå på musikal och äta på Nandos och andra goda restauranger som vi inte har här hemma. 
 
Lite "kort" om mitt besök denna gång:
Jag och mamma lyfte från Skavsta i lördagsmorse, flygbussen var försenad så redan klockan 04.40 på morgonen började jag stressa upp mig, jättekul start. Men med 5 minuter tillgodo för incheckningen på flygplatsen hann vi med planet. Vi kom fram redan vid 8 på morgonen, fick tag i vårt bagage och åkte in till London. Vi bodde på samma hotell jag bodde på i somras, superbra! Vi fick vårt rum direkt och strax därefter åkte vi ut till Camden. Jag har varit i Camden 3 gånger, men aldrig varit med om så mycket folk. Men som alltid -lika roligt. På kvällen åt vi Nandos, gick in en sväng på Primark och i några andra butiker innan vi åkte hem till hotellet.
I söndags så var vädret lite halvtråkigt så då tog vi den dagen till att gå på Oxford och shoppa lite. Viket behövdes då vi hade packat för sommar, och det var rätt kallt i London. Jag köpte mig två långärmade tröjor, ett par jeans, ett par glittriga skor och 3 filmer. Vi åkte in till Piccadilly på kvällen och åt god italiensk mat på Jamie Olivers restaurang. 
Måndagen bestod av först en promenad till Harrods och sen ytterligare en promenad till Magnum glassbutiken, där man fick designa sin egna glass (som jag gjorde i Rom!). Musikal stod på schemat på kvällen men innan det blev det god mat på TGI såklart. 
Sista dagen så valde vi att åka till Notting Hill, där blev det shopping för min del. Köpte 3 tavlor till köket och 4 små tavlor till hallen. Är så nöjd med dem och kan knappt vänta tills de är på plats! På eftermiddagen tog vi tunnelbanan till Towern och promenerade längs med Tower Bridge och vattnet. Åt sen lunch vid Jamie Oliver igen, denna gång tog jag deras lasagne, vilket var urgott! Sista timmarna spenderade vi mellan Covent Garden, Leicester Square och Piccadilly Circus. 
 
Börjar undra lite när jag kommer flytta till London, om jag ska fortsätta såhär...?
Min vardag, Resor | | 2 kommentarer |
Upp