Supershoppingdag

Vilken helg jag har haft! I lördags träffades jag och Ellen på stan. Vi gick sedan hem till henne för att måla naglar och se på film. Första filmen blev The Caller som var en riktigt obehaglig film. Sedan tog vi en promenad för att skingra tankarna lite från filmen. När vi kom hem blev det tacos med hennes familj. 
Vi satt vi tv:n ett tag, och valde till sist att se på filmen Sweeney Todd. Den var bra! :) Vi somnade någon gång runt ett. 

04.38 ringde alarmet. Upp och hoppa, göra sig i ordning, packa och gå ner mot bussen. Bussresan kändes väldigt lång, just för att jag inte kan sova på buss, flygplan eller i bil. Efter att Ellen sovit/vilat i ca 1½ timme, så satte vi på filmen Final Destination 5. När filmen var klar, så var det frukost på en rastplats. Efter frukosten hade vi ca 1 timme kvar till Ullared, så då valde vi att börja på filmen The Strangers
10.10 så var vi framme. Det regnade, men det gjorde inte så mycket. Sedan var det bara att shoppa gärnet hela dagen. Och om vi gjorde! Efter 6 timmar inne i varuhuset så fick jag med mig; matta, kläder, underkläder, presenter, filmer, hörlurar, blomkruka, jacka, godis, mascara, ring & 11 nagellack. Dagen blev jättelyckad, och två mycket trötta tjejer kom försent till bussen, men vi hann med ändå. 
Hemvägen spenderade vi med att se på film. Vi såg klart The Strangers och sedan såg vi på Forrest Gump. Men då var det nära på att jag somnade flera gånger. När vi sedan kom hem till Norrköping kom pappa och hämtade mig, väl hemma så packade jag upp, åt lite kvällsmat. Och somnade någon gång efter halv elva. Och idag vaknade jag vid halv elva, så nästintill 12 timmar har jag sovit inatt. Och det var så skönt!

Idag ska Ellen sova över :)
Min vardag | | En kommentar |

Godmorgon sömntutor!

Nu ligger ni troligen och sover, har det jätteskönt och får sova några timmar till. Medan jag sitter på en buss, antagligen med obekväma säten, och försöker att somna om. Men eftersom det är buss, så kan jag inte sova. Ellen sover troligen bredvid mig...

Klockan ringde denna morgon 04.40. Mhm, på en söndag. Men vi får skylla oss själva, för det var vi som valde att åka på en söndag. Var går resan denna gång? Joo, till Ullared! Igen. Men vi har ju en del filmer att se på, mobilen & mp3:n är laddade, kudden är med och även plånboken. Så nu ska här shoppas!
Min vardag | | Kommentera |

Lördag 28 april

Idag ska jag till Ellen för att spendera en natt där. Och imorgon bär det av till... hehe, det får ni se då! ;) Men ja, idag ska vi först ses på stan, och sedan gå hem till henne. På 2 dagar ska vi försöka bocka av hela 6 filmer, det återstår att se. 

Jag vaknade tidigt denna morgon, då pappa skulle iväg och jobba vid sextiden. Men som tur var så somnade jag om någon timme eller så. Nu håller jag på att flytta mina kläder ner i min nya snygga garderob! Sedan ska jag packa, duscha och äta. Så jag har en del att göra nu de 2 timmar som är kvar. 

Ha en bra helg så ses vi på måndag! 
Min vardag | | En kommentar |
Upp