Tisdag 16 februari

Det blev en riktig vinter i år i alla fall. Kul med snö, absolut. Det blir ljusare och finare ute, men just nu är jag fruktansvärt trött på kylan. Hade varit mer okej om det var några få minusgrader, men när man ska upp till jobbet och det är -16 ute är det inte superkul. Dock har jag för mig att jag såg att det skulle bli plusgrader snart, så jag håller tummarna. 
 
På jobbet började vi året med den stora och fruktade inventeringen i mitten av januari. Tror det var den mest jobbigaste jag varit med om. Tog oss längre tid än räknat, och alla var helt slut efter veckan. I mitten av den veckan fyllde jag även år, Blev ett väldigt lugnt firande hemma hos familjen och sen blev det ett till födelsedagsfirande med kompisarna på lördagen. 
EllenHelen och Louise hade på lördagen fixat en jättemysig kväll hemma hos Ellen med tacomys och tårta. Det var verkligen en sån kväll jag behövde efter den veckan jag hade haft, så det blev mycket prat då vi hade mycket att ta igen, och sen hann vi även spela lite spel och jag fick jättefina presenter.
Eftersom jag har de bästa kompisarna så har februari börjat på bästa sätt. Jag och Ellen började med Pirates of the Caribbean maraton, fotbad och american pancakes frukost, fortsatte sen med mellokväll tillsammans med Louise. Jag och Helen hann med en mysig torsdagskväll med prat och Sherlock avsnitt. Efter jobbet i lördags så köpte jag och Sanni med oss Spicy Hot och lite annat gott hem till henne för andra mellokvällen. 
Så med andra ord har februari bara bjudit på bra saker än så länge, jag hoppas det fortsätter så 
Min vardag | | Kommentera |
Upp