Ett paket

Ja ett paket till mig hittade jag i brevlådan! Vad kan det vara måntro? 

Wow! Nu är det sommar -på riktigt! Idag tog jag på mig mina blåa "jeansshorts" och en vit & blå blus. Jag ångar inte en sekund av att jag tog shortsen! Om jag hade tagit mina vanliga jeans hade jag nog svettats halv ihjäl tror jag. Men jag ska absolut inte klaga på värmen nu när den äntligen är här. Förhoppningsvis håller den i sig såhär ett tag nu så man kan ta sitt första dopp så snart som möjligt.

Jag har ont i huvudet. Eller inte direkt ont i huvudet när jag står eller sitter som vanligt. Men så fort jag ska böja mig ner, så får jag så ont i huvudet att jag inte kan vara därnere länge. Det kan ha att göra med min migrän. Jag fick migrän igår kväll när jag och mamma var på Hageby. Ingen rolig känsla, jag såg väldigt konstigt och var konstant yr i minst 2 timmar. Men sen gick det över, men vem vet. Det kanske är vanlig "ont i huvudet" bara. Får ta och dricka och vila. Vila kanske inte går eftersom jag har prov imorgon, men senare kanske. Dock ska jag ta och baka -igen-, eller baka och baka, göra hemmagjord chokladpudding med vaniljgrädde till kvällen. Väldigt gott faktiskt, för er som inte provet det :)

Joo... paketet, när jag kom hem förut -för ca 30 minuter sen, så hittade jag som sagt ett paket i brevlådan! Och det var till mig! Haha, jag visste -förhoppningsvis- redan var det var. Men jag kunde inte vara säker, så jag slet upp det igen och hittade det jag sökte efter! :)


Min bok! Min älskade bok! Nu har jag andra delen av Hush Hush-serien och den passar ju helt utmärkt bredvid min Fallen Ängel. Det var bra att jag fick den idag, för igår kväll läste jag ut Beautiful Dead - Summers bok. Så nu har jag Förlorad Ängel att läsa (+ 3 andra böcker egentligen)
Min vardag | | En kommentar |

Jag orkar inte

Jag är så trött & förbannad på allt skolarbete just nu. Är det inte vid den här perioden, när vi bara har 3 veckor kvar i skolan som det ska börja gå bättre? Bort med prov, uppsatser, inlämningar & redovisningar. Men tydligen inte för oss. Jag försöker just nu att plugga till samhällsprovet som är på onsdag eftermiddag. Men det går inget bra, inte alls faktiskt. Jag börjar ge upp, och om jag ger upp helt och hållet så kommer det inte alls gå särskilt bra på provet eftersom jag inte ens kan någonting. Sen har vi en drös med inlämningar -ungerfär 5 st kvar innan vi slutar. Det är härliga tider nu!

Om jag inte ska vara så negativ så får jag väl säga att det faktiskt bara är 3 veckor kvar i skolan. Och de kommer förhoppningsvis gå fort.
Idag cyklade jag in till skolan som vanligt för att ha en bildlektion och sedan tänkte jag cykla hem igen. Men det visade sig att vi skulle ha engelska utan lärare -då se på film. Så jag, Ellen & Linn hade håltimme från 10.30 - 12.55. När lektionen sedan började så var det bara vi 3 & 2 till i klassen som var där. Så imorgon bitti ska vi se klart filmen, blir spännande att se hur många som kommer. Sen ska vi se på film på spanskan med, bara för att se klart den lilla biten som är kvar. Så det blir en filmdag i skolan imorgon med 2 rätt tråkiga filmer. 

Min eftermiddag just nu kommer väl jag att försöka plugga lite mer. Om jag sitter här timme efter timme med samhällen så kommer inte jag vara på bra humör senare, i alla fall inte om det inte går bra att plugga. So we'll see...
Min vardag | | Kommentera |

Bio, shopping & mors-dagWow! Vilken helg jag har haft! I fredags så blev det en myskväll med familjen och igår blev det full rulle med Ellen. Och idag så blev det en slappardag först hos Ellen, innan jag begav mig och träffade halva släkten på en restaurang där vi skulle äta gott och fira mors-dag tillsammans.

Gårdagen var bara riktigt rolig. Jag tog bussen ner till stan vid 15.30 för att möta Ellen. Vi gick en snabbis på stan och jag köpte ny bikini. Blev faktiskt riktigt nöjd, jag vill alltid ha en ny bikini varje sommar, så nu är det urvägen i alla fall. Sen gick vi hem till Ellen och gjorde hemmagjord chokladpudding som fick stå i kylen några timmar. Vi började se på Eva & Adam - fyra födelsedagar & ett fiasko. 18.05 gick vi upp till stan igen, den här gången för att äta och köpa godsaker till bion. Ja, bion var bra! 23.05 kom vi hem igen, vi vispade grädde och åt chokladpudding med grädde runt midnatt när vi såg klart på Eva & Adam. Efter den filmen så valde vi att se på Red Riding Hood. Vi blev trötta efter filmen, men när vi hade borstat tänderna var vi uppe och for igen. Jag tror att vi somnade runt 04.00 inatt, och vaknade 10.15. 

Idag hade vi en slappardag med Harry Potter. Och sen träffade jag som sagt släkten, det blev god mat & sen tårta hos farmor. Nu försöker jag tänka ut om jag ska ta en dusch eller om det får bli om 3 timmar efter Mästarnas Mästare. Hmm...
Förresten! Grattis alla mammor! ♥

Ps. De två första bilderna är tagna runt 03.45 imorse.
Min vardag | | Kommentera |
Upp