Måndag 6 maj

Hej hallå! Våren är äntligen på ingång efter en galet lång vinter. Även om graderna går lite upp och ner så hoppas jag innerligt att snön uteblir.
 
Jag har haft två riktigt bra helger i rad nu! Det har faktiskt blivit Stockholm x2. Förra helgen så var det äntligen dags för Mamma Mia the Party med familjen, faster och farbror. Som jag längtat att få uppleva det. Förväntningarna var höga måste jag säga, och de levde faktiskt upp till det! 
 
I veckan som var så firades Valborg med kompisar, lite shopping på dagen innan braständning på kvällen. Mamma fyllde sen år, vilket firades hemma med familjen och grillat till middag.
 
I lördags så fick jag min födelsedagspresent av Ellen, då vi också åkte upp till Stockholm för en weekend. Vädret var helt underbart på lördagen (22 grader och sol), vi började med att köpa med oss lite picknick för att sen bege oss ut till ett härligt Ekerö. Strosade runt, åt vår melon och fikade i solen innan vi åkte tillbaka till Stockholm igen. Middag blev på Koh Phangang, så gott! Avlslutade sen kvällen på hotellets isbar! En häftig (lite dyr) upplevelse! Söndagen bjöd på regnigt och kallt väder, lite shopping och hamburgare till middag innan vi åkte hemåt. Så glad och nöjd över den här helgen med ♥
Min vardag | | Kommentera |
Upp