Söndag 29 september

Vilken helg det har varit. Igår var det äntligen dags för Dollarfesten 2019. I år fick även vi i Norrköping vara med, förra året var vi för nya för att få vara med på festen. Så igår morse gick tåget från Norrköping vid 7.49. Uppe i Sollentuna vid ca 10, med byte till pendeltåg i Stockholm. Dollarfesten innebär att alla butiker i hela Sverige (tror vi var 562st i helgen) samlas en helg i september varje år, för först en mässa med alla våra leverantörer och senare på kvällen middag, underhållning och till sist -la grande finale -partytime. 
 
Så när vi först kommer dit så var det först lite mingel, sen lunch. Ingen vidare lunch -kalkon och sallad. Vid 12.30 började mässan, den tog fram till 16, då vi var tvungna att gå till alla samtliga leverantörer. Jag tyckte det var kul att få träffa mina leverantörer jag beställer av, att få se lite nyheter som kommer in framåt vintern. Efter mässan fick vi våra rum, jag delade med Angelica, Johanna och Ellinor, vilket blev perfekt. Hade inte lång tid att fixa oss på, men det gick. Temat för kvällen var Superheroes, vilket var hur kul som helst. När vi väl kom ner och fick se alla inför middagen var det så roligt. Turtles, Deadpool, Spiderwoman, Flash, Catwoman, Thor, Black Panther, Buzz Lightyear, Captain America, Gud(?), Pippi. Det fanns alla olika varianter av Superheroes, så kommer inte glömma det ögonblicket. 
 
Till förrätten kom det en magiker och underhöll oss, under middagen kom komikern Tobias Persson och vi skrattade så tårarna rann. Sen var det efterrätt och lite prisutdelningar innan det var dags för den stora festen. Vilket var sjukt roligt. Bästa helgen på länge, med bästa jobbet 

Min vardag | | Kommentera |
Upp