En återblick på 2013

Denna gång så har jag valt att välja ut ett par bilder som får representera året 2013. Enjoy! ❥
 
 
2013:s oförglömda ögonblick:
Isvaksbadandet i februari, en otäck men nödvändig upplevelse.
En dag i kolmårdens djurpark med Ellen och Louise.
NEW FREAKING YORK! Just nu världens bästa stad. Jag.måste.tillbaka.
STUDENTEN. En av mitt livs bästa dagar.
Gotland, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men en annorlunda upplevelse.
Stora filmpremiärer, både Hunger Games: Catching Fire & The Hobbit: The Desolation of Smaug.
Min vardag | | Kommentera |

Julen 2013

Jag får säga ett sent, God Jul, på er! Hoppas att er julafton blev riktigt toppenbra! Och att ni fick allt ni önskade er :). Min julafton började som en vanlig julafton hemma hos Johansson/Andersson, fick paket i julstrumpan bestående av en biobiljett och en duschtvål. Vi åt frukost, slappade lite och började sedan göra oss i ordning till eftermiddagen. Runt lunch så började vi öppna paket hemma, jag blev galet nöjd över allt jag fick. På eftermiddagen gick vi över till min kusin Robins familj, för en traditionell julafton med hela tjocka släkten, vi blev ca 20 personer skulle jag tro. 
 
Det var fullt ös hela kvällen med mina kusinbarn, god julmat och mysig julstämning. Efter julmaten, så fick vi mer paket. Även denna gång blev jag väldigt nöjd. Det jag fick igår var: 2 biobiljtter, 2 parfymer (Victoria's Secret & Ralph Lauren), resväska, pengar, 2 bakböcker, tavla och så ska jag och familjen på musikal i vår -Spök, ska vi se, vilket jag ser fram emot :). Idag så ska vi till mina andra kusiner och äta kalkon och öppna ännu fler julklappar! Nu hoppas jag på att jag får Harry Potter böckerna! Imorgon, på annandagen så ska vi till mormor och morfar tillsammans med mammas släkt, då blir det troligen mer julmat. Sen så är nog julen nästan slut för i år, då är det bara ett paketbyte med Emma och Amanda kvar :).

 
Min vardag | | Kommentera |

Boknörd

Såå... I förrgår kväll så var det dags att ta tag i slutet på Harry Potter, jag som läst den sista boken extra långsamt, just för att jag inte vill att det ska ta slut. Men i måndags kväll kände jag att det var dags, ögonen fylldes av tårar på slutet och jag kände mig praktiskt taget rätt tom när boken väl var utläst. Jag hoppas nu på att få alla böckerna på engelska i julklapp, eftersom de är så galet, galet bra. De som jag läst nu hela hösten har jag lånat från biblioteket på svenska. Och jag känner att böckerna är ett måste att ha hemma, så att jag kan läsa om dem i princip när jag vill :).

Och eftersom jag kände mig så tom efter Harry Potter, och ville fortsätta läsa något riktigt bra, så tog jag tag i boken The Fault in our Stars. Redan ca 27 sidor in i boken, så började jag falla lite för käre Augustus, boken är jobbig men samtidigt rolig, och så, så bra! Jag har redan kommit halvvägs, vilket är en aning tråkigt,eftersom jag kommer läsa ut den innan helgen skulle jag tro. 
 

Jag har faktiskt ungefär 8 andra böcker att läsa efter den här, och några av dem är böcker som jag har hört ska vara en aning väldigt bra ;), så jag står inte boklös direkt. Tack och lov för det!!
 
Som ni ser så fick det idag bli ett bokinlägg. Jag avslutar detta inlägg med ett citat från JK Rowling:
 
"If you don't like to read, you haven't found the right book"
Böcker, Min vardag | | Kommentera |
Upp