Måndag 19 februari

Wow häflten av februari har redan försvunnit. Snart inne i mars, vad är det som händer? Jag är så trött på denna snö som bara fortsätter komma. Kommer inte ens ihåg när vi senast hade en sån jobbig vinter. Men för att få lite vårkänslor även fast det fortfarande är februari, så började jag så förra veckan. Så mysigt, har redan behövt plantera om en av plantorna. Vet dock inte vilken det är. Kan vara gurka. Jag ger mig på ett nytt projekt med passionsfrukt igen, då min stora passionsplanta dog förra sommaren. Håller tummarna för att det går bra.
 
Så vad har hänt sen vi började detta året? Jag fyllde 30 för ett par veckor sen. Det blev ett supermysigt och roligt kalas med både släkt och vänner. Fick en massa fina presenter och hela dagen blev minnesvärd. Utöver jobb sen har jag hunnit träffa lite vänner, blivit nån bio och även bakat en del faktiskt. 
 
Den här helgen så åkte jag och Alice upp till Stockholm för en mysig weekend på hotell. Vi hade velat shoppa en del, men det blev inte alls mycket. Men god mat och fika blev det! På lördagskvällen gick vi till Cirkus för att se Omar Rudberg uppträdda. En sån bra konsert, är så glad att jag fick uppleva hans första egna konsert. Söndagen var vi bara trötta och ville hem, tog en lång fikastund innan vi tog tåget hem vid 15 tiden. Jag och Ellen möttes sen upp för lite middag tillsammans och den nya Beckfilmen. Riktigt bra helg.

Min vardag | | Kommentera |
Upp