Onsdag 5 februari

Januari var en bra månad. Vi började nya året med inventering på jobbet, två riktigt långa dagar, och man var rätt slut i huvudet av att först jobba 12-00 på tisdagen, för att sen börja 07-18 på onsdagen. Men det gick nog rätt bra, så det är skönt att den nu är över, och vi inte behöver göra det förrän nästa år igen.
Jag fyllde år. Blev firad av både familj och vänner, fick de bästa presenterna av allihopa. Jag och familjen var ute och åt på min födelsedag, Jenny och Linda överraskade mig dagen efter med en Ritualspresent, älskar Rituals så det kunde inte bli bättre. 
 
Januari bjöd på 2 biobesök. Jag, Emelie och hennes sambo var och såg The Grudge. Gå inte och se den, inte värd pengarna överhuvudtaget. Lite tråkigt, men blev inte så förvånad. Bästa kvällen blev nog när jag och Louise gick och såg Cats. Att en sån dålig film ens fick visas på bio är ett under, men så kul vi hade det, redan första scenen så undrade vi vad vi hade gett oss in på, har inte skrattat så mycket på så länge. Förra veckan så var det äntligen dags för mig och Bianca att gå på Spöktimmen livepodd i flygeln, jag var inte supertaggad då jag inte brukar lyssna på Spöktimmen, men jag ändrade mig snabbt, det var både intressant, roligt och läskigt, kommer absolut gå igen om de kommer tillbaka!
 
Nu väntas Oscarsgalan på söndagnatt som vanligt, alltid lika roligt!
Min vardag | | Kommentera |
Upp