Fredag 23 oktober

Den här veckan har verkligen flugit fram. Förra helgen jobbade jag på lördagen och på söndagen åkte vi till mormor och morfar i Valdemarsvik, mamma och jag. Det blev god fika och en tur upp till den nya utkiksplatsen över stan.
I tisdags var det medlemskväll med bioklubben. De visade En underbar jävla jul, så både jag och Ellenskrattade gott under hela filmen, en riktig rolig julfilm! 
 
I onsdags var det äntligen dags. Jag och Alice tog tåget upp till Stockholm på morgonen, för att sen äta lunch nästintill direkt vi kom fram och sen gick vi mot gamla stan för att leta efter hotellet. Och hotell kanske man inte kan kalla det, Old Town Lodgevar mer av ett hostel men ett riktigt fint sådant. Vi bodde i sovsal vilket fungerade utmärkt. Vi gick mot globen strax efter 15, och det tog ett tag då vi gick lite fel när vi kom fram till området runt omkring globen. Men efter ett tag stod vi i kön, och även om det bara var ca 2 timmar och 30 minuter kvar till insläppet skulle vara så var vi ändå väldigt långt fram. Och som vi frös i kön, det var nästan olidlig väntan. Men till sist kom vi in, sprang till garderoben för att sen sätta oss ner och påbörja väntan. Förbandet (Sunset Sons) var bra, men inte riktigt in smak. ca 15 minuter försenade var det äntligen dags. Imagine Dragons intog scenen och globen fylldes med skrik. Jag älskade hela konserten och efteråt hade både jag och Alice ont i både fötter och hals. Men riktigt nöjda tog vi tunnelbanan in till stan igen och somnade riktigt trötta men glada.
 
Dagen efter väntade vi mest på att få åka hem, jag hade sovit sisådär under natten och var bara fruktansvärt trött under dagen. Vi kikade runt lite snabbt i några butiker innan vi åt lunch och gick mot Centralen. Jag lyckades få några minuters sömn på tåget, och sen vilade jag lite när vi kom hem, för sen igår kväll var det dags för bio igen. Ed Sheeran; Jumpers for Goalposts stod på schemat, och det var lite av en nostalgitripp, även om det inte var filmat från just vår konsert i Dublin, så var det ändå ungefär samma låtlista han spelade. Så det var riktigt roligt att se!

Idag har jag inte gjort någonting, vilket varit riktigt skönt. Nu väntas sen jobb i 6 dagar, så nu kööööör vi.
Min vardag | | Kommentera |

Torsdag 15 oktober

 Både fötter och rygg är helt slut den här veckan. Det har varit långa dagar på jobbet och mycket att göra men samtidigt roligt. I måndags och tisdags fick jag och Jennifer vara med på monteringen av julen som skulle flyttas in på biltema på två dagar. Det blev mycket att göra men riktigt kul att få vara med och fixa och pyssla ihop allt. Nu ser det jättefint ut, dock har inte julkänslan riktigt infunnit sig även om det står både tomtar och granar uppställda, men den kommer nog så småningom. Men ja långa dagar men det har gått bra, utöver monteringen av julen fick jag hoppa in på inventeringen igår och idag vanligt varuplock/kassa pass, så lite blandat på jobbet den här veckan vilket har varit kul.
 
Utöver jobb har jag inte gjort så mycket, när jag slutat relativt tidigt har jag hunnit träffa Helen och Ellen.  Förra helgen kom Ellen och bodde hos oss fredag-söndag, jag hann bli rejält förkyld passande till helgen, men vi orkade oss ut för att bowla på lördagen, den här gången förlorade jag, men revansch kommer det bli nästa gång kan jag lova! I söndags blev jag hemma från jobbet för att orka med att jobba i veckan, då jag praktiskt taget mådde rätt dåligt, men det har sakta men säkert blivit bättre så nu hostar jag bara lite.
På kvällarna har jag varit frukansvärt trött och somnar nästan så fort jag lagt mig ner i sängen, så det har inte hunnit bli några filmkvällar den här veckan. Imorgon är jag dock ledig, så vem om inte jag kommer ha en rejäl sovmorgon?? Det ska bli oerhört skönt. Planerna för dagen är lite oklara än, men det ser ut som att det kanske blir lunch på stan med mamma och sen träffa Ellen, så det ser jag fram emot :). 
 
I helgen blir det mer jobb på lördag, söndag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än, det får vi se. Nästa vecka åker jag och Alice till Stockholm på onsdag och stannar till torsdag. Och vad ska vi göra? Jo det är konsert med Imagine Dragons som gäller, jag tror att jag håller på att längta halvt ihjäl mig, det ska bli något så oerhört roligt, nu har jag väntat sen i juli och snart är det dags!
Min vardag | | Kommentera |
Upp