Vårvärme..?

Nja... Idag har det faktiskt varit riktig sommarvärme. Och jag missade den. Nästan. Imorse började jag 08.00 och slutade inte förrän 16.30, då vi har påbörjat en ny utbildning. Det är roligt men mycket att ta in samtidigt, då vi nyligen, för ett par veckor sedan slutade den första utbildningen, men nu är det dags igen. Denna gång för texttelefoni. Men runt 18.00 så åkte jag, mor och far och handlade en snabbis, och jag bestämde mig för att ta en promenad hem, istället för en promenad på 15 minuter, blev det 30 minuter. Vädret var underbart, blommorna var framme, och självklart var kameran framme. Enda tråkiga är att det ska kallt igen, men jag går utbildning på onsdag, så då är det inte lika tråkigt att sitta inne.

I helgen som var så blev det en riktigt lyckad systerhelg. Mamma och pappa åkte till Bremen i torsdags eftermiddag och kom hem igår. I fredags fick jag min födelsedagspresent av Alice, bubbelpoolen på Grand Hotel var bokad för oss två, och det kunde inte blivit en bättre present. Tack igen syster :). I lördags kväll gick vi på bio, och såg The Other Woman, man märkte att det var mer av en tjejfilm, då det var ca 2 män och resten kvinnor, ungefär 100, haha. Men filmen var underhållande och mycket bättre än vad jag trott.

Ja i veckan nu jobbar jag 6 av 7 dagar, med 3 dagars utbildning och 3 vanliga jobbdagar. Fullt ös med andra ord. Imorgon kväll så är det dock förhandsvisning igen. En Sång Från Hjärtat med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Jag och Louise ska gå och se den, och håller tummarna för att den åtminstone är sevärd :).
Min vardag | | Kommentera |
Upp