Vårvärme..?

Nja... Idag har det faktiskt varit riktig sommarvärme. Och jag missade den. Nästan. Imorse började jag 08.00 och slutade inte förrän 16.30, då vi har påbörjat en ny utbildning. Det är roligt men mycket att ta in samtidigt, då vi nyligen, för ett par veckor sedan slutade den första utbildningen, men nu är det dags igen. Denna gång för texttelefoni. Men runt 18.00 så åkte jag, mor och far och handlade en snabbis, och jag bestämde mig för att ta en promenad hem, istället för en promenad på 15 minuter, blev det 30 minuter. Vädret var underbart, blommorna var framme, och självklart var kameran framme. Enda tråkiga är att det ska kallt igen, men jag går utbildning på onsdag, så då är det inte lika tråkigt att sitta inne.

I helgen som var så blev det en riktigt lyckad systerhelg. Mamma och pappa åkte till Bremen i torsdags eftermiddag och kom hem igår. I fredags fick jag min födelsedagspresent av Alice, bubbelpoolen på Grand Hotel var bokad för oss två, och det kunde inte blivit en bättre present. Tack igen syster :). I lördags kväll gick vi på bio, och såg The Other Woman, man märkte att det var mer av en tjejfilm, då det var ca 2 män och resten kvinnor, ungefär 100, haha. Men filmen var underhållande och mycket bättre än vad jag trott.

Ja i veckan nu jobbar jag 6 av 7 dagar, med 3 dagars utbildning och 3 vanliga jobbdagar. Fullt ös med andra ord. Imorgon kväll så är det dock förhandsvisning igen. En Sång Från Hjärtat med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Jag och Louise ska gå och se den, och håller tummarna för att den åtminstone är sevärd :).
Min vardag | | Kommentera |

Not About Angels

Birdy har gjort en helt otrolig låt till soundtracket för The Fault in our Stars. Det räckte med att lyssna på låten en gång och så var jag fast. Helt underbar.
 
| | Kommentera |

Påskhelgen 2014

Hallå där! Glad påsk på er!

Min påskhelg har bjudit på varierande saker. I fredags så var jag ledig, dagen tillbringades tillsammans med familjen på Mirum Galleria ett par timmar, innan vi åkte hem och jag började baka inför kvällen. På kvällskvisten fick vi besök av min faster med familj, och ett par kompisar till familjen. 

Igår (lördag), började jag jobba 13.15, vilket jag inte såg fram emot, eftersom vädret var riktigt härligt, och att veta att jag ska sitta inne i ca 7 timmar framför datorn var inte något kul. Men jobbdagen gick ändå rätt fort. När jag slutade 20.00, så cyklade jag hemåt, bytte om och gick sedan över för att tillbringa kvällen tillsammans med familjen och mammas släkt hos mina kusiner. 

Idag så började jag jobba 10.30, underbart väder ute igen, typiskt... haha! Men idag var det bara 3 timmar det gällde, och när jag hade slutat så åkte jag tillsammans med familjen ut till Villa Fridhem för ett par timmar härlig Spatid. Jag och Alice fick testa på fiskpedikyr, vilket var roligt och riktigt skönt. Vi åt sedan en härlig middag på restaurang Athena. Så med andra ord har jag haft en varierande och riktigt bra påsk :).
 
Min vardag | | En kommentar |
Upp